VI ÄR
NORDSOOL

Elina och Petter heter vi. Förutom att välja att dela livet med varandra så har vi även beslutat oss för att driva den här verksamheten tillsammans. Det grundar sig i vårt gemensamma intresse för industriell design, snygga och unika kläder och produkter i stort. Vad kan då vara bättre än att få syssla med det på heltid? Den frågan ställde vi oss och ja, här är vi nu.

 

— ELINA & PETTER, ÄGARE AV NORDSOOL
SeekPng.com_quotation-marks-png_739253
Jens (min kompis och ex-styrelsesuppleant i NORDSOOL) tyckte en kväll, när vi satt och drack whisky, att det i sigillen kunde stå ett citat av Tomas Tranströmer. Vi gick på orden:

”Att förtrollas. Ingenting är enklare.”.

— KRISTOFFER, GRUNDARE AV NORDSOOL

FYRA VÄGGAR GÖR INTE ETT HEM

Gamla ord från staterna, men inte mindre sant för det. Fyller du inte ditt hem med inredning du tycker om och människor du älskar så är det inget riktigt hem.

Hos Nordsool hittar du både mörka, råa och industriellt präglade möbler och inredningsdetaljer med tydliga drag från Sverige, Colombia, Danmark, Indien, USA och Frankrike. Våra prints och vintagekläder kommer i största utsträckning från USA. Det är vår bestämda övertygelse att inredning inte bara behöver vara ljus och fräsch. Nordsool kommer erbjuda dig allt för ditt hem, din garderob, ja till och med din trädgård.

Hos oss möter modern design – vintage, art deco, second hand och industri. Vi har scannat världen på dom bästa stolar, soffbord, pallar, prints, lampor, mattor, dekoration, fåtöljer, kläder och köksgeråd vi kan hitta. All together fyller vi ditt hem med möbler, inredning och vintagekläder som passar dig som antingen vill ha vintage, art deco eller industri -prägeln såväl som second hand-inspiration när du inreder. Vem har sagt att man inte får kombinera? Skicka hen till oss..

Välkommen till NORDSOOL 🌹

BESÖK OSS GÄRNA

NORDSOOL 
Storgatan 20
39232 Kalmar

KONTAKTA OSS