Varukorg

Nytt matbord i björk

Jun 24th, 2017

Klicka här för att spana in ett riktigt vackert, runt matbord i björk från förra seklets början.

Ny militärjacka

Jun 14th, 2017

Vi har fått tag i ett gäng tunna, militärgröna sommarjackor. Sitter som en handske och gör sig galet bra uppknäppt med något så enkelt som en vit tröja under. Funkar givetvis även bra som en vår/höst-jacka innan dom kalla vindarna har hunnit ta greppet om Sverige. Klicka på bilden för att välja din storlek.

Öl i stallet

Jun 10th, 2017

På måndag kan du köpa industrimöbler, vintage, art déco, prints, tavlor, skivor och vintagekläder hos oss precis som vanligt. Men du kan också tatuera dig, dricka öl och äta vår goda knäckelunch. Börjar vi bli kompletta snart?

Ny soffa!

Jun 6th, 2017

Vi har fått tag i en riktigt fin 3-sits soffa på en stomme av teak och med mörk, mossgrön textil i mycket gott skick. Du hittar den här.

Tigermatta 🐅

Jun 1st, 2017

Vi har fått tag i en fantastisk, gyllengul svensk tigermatta från IKEA, tillverkad i slutet av 70-talet. Klicka på bilden för mer info.

Militära vintageskjortor

Maj 28th, 2017

Snart finns både militära och marina vintageskjortor hos oss.

Nytt vitrinskåp

Maj 24th, 2017

Bilder från invigningen

Maj 17th, 2017

Stort tack till alla er som kom ❤️ Fotocred: Josipa Pilipovic

INFORMATION RÖRANDE VÅR FLYTT

Maj 5th, 2017

Information till alla soolar som handlar via vår nätbutik 🌞 Vi fortsätter sälja genom vår nätbutik som vanligt även under den vecka vi har stängt i Kalmar. DHL kör varje dag och det blir således inga längre leveranstider bara för att vi flyttar under vecka 19. Det kommer löpande att kastas ut nya objekt under kommande vecka […]

🌴 🌴

Apr 30th, 2017

Vi skaffade oss en för tidig inflyttningspresent 🌴