Varukorg

Danska design-objekt i nätbutiken!

Jul 10th, 2017

Vi har fått in två sällsynta danska objekt. En taklampa i teak, formgivaren är okänd men formen är verkligen unik. Köp den här. En hallmöbel som vi tänker oss verkligen skulle fungera fint som TV-möbel. Köp den här.

Stora entrédörrar från Indien.

Jul 7th, 2017

Bygger du om huset? Renoverar du ditt café? Har du letat efter den perfekta entrén? Vi har dom! Stora träentrér från Indien troligen tillverkade i början på förra seklet. Vi gillar ju som bekant patina men det här är kanske det finaste vi har sett någonsin.. Klicka på bilden för mer info.  

Barskåp – Köp här!

Jun 30th, 2017

Har du letat efter ett rustikt barskåp? Vi har ett i vårt industrisortiment. Klicka på bilden för mer information.

Nytt matbord i björk

Jun 24th, 2017

Klicka här för att spana in ett riktigt vackert, runt matbord i björk från förra seklets början.

Ny militärjacka

Jun 14th, 2017

Vi har fått tag i ett gäng tunna, militärgröna sommarjackor. Sitter som en handske och gör sig galet bra uppknäppt med något så enkelt som en vit tröja under. Funkar givetvis även bra som en vår/höst-jacka innan dom kalla vindarna har hunnit ta greppet om Sverige. Klicka på bilden för att välja din storlek.

Öl i stallet

Jun 10th, 2017

På måndag kan du köpa industrimöbler, vintage, art déco, prints, tavlor, skivor och vintagekläder hos oss precis som vanligt. Men du kan också tatuera dig, dricka öl och äta vår goda knäckelunch. Börjar vi bli kompletta snart?

Ny soffa!

Jun 6th, 2017

Vi har fått tag i en riktigt fin 3-sits soffa på en stomme av teak och med mörk, mossgrön textil i mycket gott skick. Du hittar den här.

Tigermatta 🐅

Jun 1st, 2017

Vi har fått tag i en fantastisk, gyllengul svensk tigermatta från IKEA, tillverkad i slutet av 70-talet. Klicka på bilden för mer info.

Militära vintageskjortor

Maj 28th, 2017

Snart finns både militära och marina vintageskjortor hos oss.

Nytt vitrinskåp

Maj 24th, 2017