Ett Hej från nya ägarna!

aug 14th, 2018

Det är uppenbart tydligt att Nordsool har legat, och ligger, Kristoffer väldigt varmt om hjärtat. Vare sig det är den fysiska butiken eller hemsidan man besöker så finns det inget tvivel om att han har brunnit för att göra Nordsool till vad det är idag. Vi känner att ett stort ansvar vilar över våra axlar när vi nu får den grymma möjligheten att överta hans skötebarn. Tack Kristoffer för förtroendet och för det fantastiska arbete som du tillsammans med dina medarbetare, vänner och familj har lagt ner på att bygga upp den här verksamheten. Ett stort och varmt tack!

                                        —

Vilka är då de här nya typerna som kommer att ta över efter Kristoffer och se till att Nordsool fortsätter att leverera unika, hållbara och högkvalitativa produkter

                                         —

Elina och Petter heter vi. Förutom att välja att dela livet med varandra så har vi även beslutat oss för att driva den här verksamheten tillsammans. Det grundar sig i vårt gemensamma intresse för industriell design, snygga och unika kläder och produkter i stort. Vad kan då vara bättre än att få syssla med det på heltid? Den frågan ställde vi oss och ja, här är vi nu.

Vår önskan om att få arbeta både tillsammans och kreativt var stark och att nu få den möjligheten känns fantastiskt roligt. Dessutom känner vi att vi har hittat helt rätt med Nordsool.se i allt från dess grundare till sortimentet, namnet, logotypen och stilen på verksamheten.

Även om vi självklart kommer att fortsätta på Nordsools inslagna bana så kommer vi också att sätta vår egen prägel på verksamheten över tid. Exakt vad det innebär får ni veta om ni fortsätter att följa och besöka oss, vilket vi såklart hoppas att ni gör. Vi hoppas på många fina samarbeten och nöjda kunder framöver. All lycka och glädje från dom nya ägarna på Nordsool.se

 

nordsool-elina-petter

Elina